Omleta la cuptor

de Criss in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2012 | 4233 vizualizari

 

Ideala pentru micul dejun sau de ce nu, pentru cina, gustoasa si mai sanatoasa decat cea prajita in tigaie.

 

INGREDIENTE

  • - 6 oua
  • -3 fire ceapa verde
  • -1 rosie
  • -1 felie bacon
  • -50 g cas/cascaval
  • -100 g feta
  • -putin ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Intr-o tigaie de teflon punem un strop de ulei. Taiem ceapa si baconul cubulete si le calin in ulei. Punem apoi ceapa si baconul intr-o tigaie termorezistenta unsa cu unt sau ulei, adaugam ouale batute cu sare si piper, cubuletele de feta, feliile de rosie si deasupra cascavalul ras. Eu am pus cas de capra. 

Coacem in cuptor timp de 20 de minute, apoi servim cu rosii, castraveti sau ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sim0na 1

03.05.2012, 18:53

Ce mult imi plac omletele...

iry-gabriela 1

03.05.2012, 21:07

delicioasa

cocolina 1

03.05.2012, 23:46

buna omleta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor